SAARLANE Teistsuguse motivatsioonipaketiga Eliis Mets elab elu, mis kõigile ei sobi

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
PERFEKTSIONIST KÕIGES: Ükskõik, mida Eliis elus ette võtab, pühendab ta end sellele täie tõsidusega. See on seni ka edu toonud.
#fahlepark
PERFEKTSIONIST KÕIGES: Ükskõik, mida Eliis elus ette võtab, pühendab ta end sellele täie tõsidusega. See on seni ka edu toonud. #fahlepark Foto: Merit Lehtsalu / Saarte Hääl

Järjepidev töö ja ohverdused on märksõnad 26aastase ettevõtliku saare naise Eliis Metsa elust. Kõigesse, mida ta ette võtnud, on ta pannud oma südame ja see hakkab vaikselt ära tasuma – kui rahaline vabadus on sisuliselt käes, siis ajaline vabadus vajab veel kättesaamist.

Kuressaares sündinud ja siin oma vanemate Anu ja Marko esiklapsena üles kasvanud Eliisi on alati ümbritsenud ta pere ja lähedased. Ta lapsepõlv Saaremaal oli täpselt selline, mida noor naine sooviks tulevikus ka oma lastele pakkuda – täis rõõmu, toredaid hetki ja mälestusi.

Kõik 12 kooliaastat õppis ta tollase nimega Kuressaare gümnaasiumis ning kooliaeg kasvatas tas tugevalt võitlushimu, soovi silma paista. “Olin juba varajases nooruses perfektsionist,” ütleb ta. “Ükskõik, mida ma ette ei võtnud, pühendusin sellele kogu südame ja täie tõsidusega.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles