JÕULUOOTUS Raamatute advendikalender ärgitab lugema

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
PAKKIDA SAAB EDUKALT TAASKASUTATUD MATERJALI: Eveli Nõgu kasutab raamatute pakkimiseks nii eelmise aasta jõulupabereid kui ka paberist poekotte. Kinnituseks Eveli teipi ei soovita, nii saab paberi jälle uuesti kasutusele võtta.
PAKKIDA SAAB EDUKALT TAASKASUTATUD MATERJALI: Eveli Nõgu kasutab raamatute pakkimiseks nii eelmise aasta jõulupabereid kui ka paberist poekotte. Kinnituseks Eveli teipi ei soovita, nii saab paberi jälle uuesti kasutusele võtta. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Jõulutraditsioonid loovad pühademeeleolu ja helget perega koosolemise tunnet. Pühade ooteaja sisustamiseks on palju erinevaid advendi-kalendreid, kus kuupäeva numbri taga peidus magus amps, väike üllatusvidin või tegevuse idee.

Eveli Nõgu lastel on aastaid olnud raamatute advendikalender see, mille pakkide avamist pikisilmi oodatakse.

“Pakin raamatute advendikalendrisse 24 raamatut, mis on piisavalt õhukesed, et jõuaks ühe õhtuga läbi lugeda. Teemaks on jõulud ja kõik talvega seonduv. Mõned raamatud on uued, mõni on vana lemmik kodusest riiulist ja mõni raamatukogust,” räägib Eveli, kes on 11 aastat pidanud lastevanematele suunatud blogi Mutukamoos.com, jagades inspiratsiooni, milliseid arendavaid ettevõtmisi lastele võiks pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles