REPORTAAŽ Liinibussiga maale: kas tasuta sõit rikkus reisijad ära?

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
RAUDVARA: Üle neljakümne aasta rahvast vedanud Tõnu Uustal paneb teemeestele südamele, et need libedate teedega midagi ette võtaksid.
RAUDVARA: Üle neljakümne aasta rahvast vedanud Tõnu Uustal paneb teemeestele südamele, et need libedate teedega midagi ette võtaksid. Foto: Mati Oolup / Saarte Hääl

Saaremaa vald tahab veel sel aastal muuta osa Taga-Sõrvet läbivatest bussiliinidest nõudepõhiseks, sest reisijaid lihtsalt napib. Saarte Hääl käis teisipäeval kaemas ja nõustub, et rahvast liigub Läti raadio levialas õige napilt.

Otsustame fotograaf Mati Oolupiga, et kitsukesse bussi me kedagi häirima ei lähe, vaid hoiame autoga bussi ees mõneminutilist edumaad ja teeme peatuses ootavate inimestega juttu parasjagu niipalju, kui jõuab.

Liin nr 1108 väljub Kuressaare bussijaamast graafiku järgi 12.15, kuid seekord väljasõit miskipärast mõne minuti hilineb. Kümmekond reisijat, valdavalt koolinoored, võtavad bussiukse ette järjekorda. Üks mitte enam esimeses nooruses meesterahvas saba keskel ütleb, et elab Kaavi külas, kuid väga jutukas ta ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles