KULLER TEAB Pakk teeb saajale rõõmu!

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
MITUKÜMMEND KULLERIT: Renee Kivi hinnangul veab Saaremaal pakiveofirmades 
kaupa laiali ca 15–20 meest. Maakonnas täidab tellimusi ligemale kümme vedajat, neist osa tuleb igal hommikul mandrilt, teevad tiiru ära ja kiirustavad kohe tagasi.
MITUKÜMMEND KULLERIT: Renee Kivi hinnangul veab Saaremaal pakiveofirmades kaupa laiali ca 15–20 meest. Maakonnas täidab tellimusi ligemale kümme vedajat, neist osa tuleb igal hommikul mandrilt, teevad tiiru ära ja kiirustavad kohe tagasi. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Veebikaubanduse tormiline areng pakub tööd ja leiba pakifirmadele, kes sadadele saarlastele iga päev ihaldatud kauba koju kätte toovad.

Kaubaveoettevõtte ArxTrans OÜ pakikuller Renee Kivi töötab selles ametis varsti juba kümme aastat. "Sellega on nii, et läksin kolmeks päevaks sõbrapoissi asendama, aga nüüd käib juba üheksas aasta,” räägib Renee. Lisaks kolmele asendupäevale palus tööandja tal algul jääda veel üheks nädalaks ja siis teiseks, lõpuks aga ütles: “Jää üldse tööle!”

See oli aeg, kus veoteenuste turg tormiliselt arenes ja firmale tuli juurde uusi tellimusi. Sõbrapoiss ei tööta kullerina enam ammu, aga Reneele see töö sobib. Tõsiselt pole ta kulleriametist lahkumisele mõelnud mitte kunagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles