Saada vihje

TOIT Piparkoogitainas – see on ju imelihtne!

Copy
Kaia küpsetistes peegeldub tema armastus oma töö vastu – iga amps räägib loo hoolest ja pühendumusest.
Kaia küpsetistes peegeldub tema armastus oma töö vastu – iga amps räägib loo hoolest ja pühendumusest. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kaia Koeli lugu algas lihtsast armastusest küpsetamise vastu, mis aastate jooksul kasvas millekski palju suuremaks. Märtsis lõi ta oma firma – täpselt õigel ajal, nagu ta ise ütleb. Küpsetamine on talle alati meeldinud, nõnda jõudis ta ka otsuseni pagariks õppida.

Oma suure otsuse pidi Kaia tegema 2019. aastal. Tema poeg oli just saanud kolmeaastaseks, seega pidanuks ta naasma oma vanale tööle, mis teda aga enam eriti ei köitnud. Targa nõu leidis Kaia hea sõbranna: “Kui sulle nii väga küpsetada meeldib, siis mine õpi pagariks.” Nõnda Kaia tegigi.

“Õppisin Kuressaare ametikoolis pagariks ja tegin kohe ka kondiitripaberid otsa,” ütleb Kaia.

Tagasi üles