![Grillmeister Enn Tobreluts](http://f9.pmo.ee/yl4ERr16_dg1VlzkkOOoVgY_t-E=/1442x0/filters:focal(73x129:1966x1102):format(webp)/nginx/o/2020/04/27/13073027t1h5292.jpg)
Selle suve kõige grillimad suvetooted tulevad Saaremaa Lihatööstusest. Koos grillmeistri Enn Tobrelutsuga valmisid maitsvaid ja põnevad suvetooteid. Tooted on kõik E621 vabad, naturaalsed, koduse maitse ja vähese soolaga.
Selle suve kõige grillimad suvetooted tulevad Saaremaa Lihatööstusest. Koos grillmeistri Enn Tobrelutsuga valmisid maitsvaid ja põnevad suvetooteid. Tooted on kõik E621 vabad, naturaalsed, koduse maitse ja vähese soolaga.
Enn Tobrelutsu BBQ ja Eesti Grilliliit soovitavad!
Mönusalt klassikalise šašlõkimaitsega lambasooles sealihast toorvorstid, ilmselt Eesti parimad! Lihasisaldus 91%.
Grillmeister Enn Tobrelutsu spetsiaalse BBQ rub'iga maitsestatud lambasooles sealihast toorvorstid. Lihasisaldus 89%.
Rammusa Smetana hapukoorega maitsestatud lambasooles kanakintsulihast toorvorstid.
Mönusalt klassikalise šašlõkimaitsega lambasooles kanakintsulihast toorvorstid.
Enn Tobrelutsu grillinipp: Lase vorstidel enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult, vorst pruunistub kiiremini ja vorstikest ei lähe nii kergelt katki. Söed on toorvorstide grillimiseks valmis, kui saad kätt hoida hõõguvate süte kohal ca 4 sekundit. Aseta vorstid grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Vorstide pööramiseks kasuta lapikute otstega grilltange või -labidat, mitte kahvlit!