Liitu Lidli tiimiga ja avame koos Saarel kena Lidli!

Lidl Eesti
Copy
Foto: Lidl Eesti OÜ

Lidl avab peatselt poe ka Saaremaal ja kutsub Sind liituma oma entusiastliku meeskonnaga. Aga miks on Lidlis hea töötada?

Töö- ja eraelu tasakaal

Lidlis peame oluliseks töö- ja eraelu tasakaalu. Sul on võimalik töötada osalise töökoormusega, vaid 30 tundi nädalas. Sinu töögraafik on alati ette teada neli nädalat, tänu millele on Sul võimalik vaba aega mugavalt ka planeerida. Kaheksatunnised vahetused tagavad, et Sul on alati pool päeva vaba. Nii jääb rohkem aega iseendale ja perele.

Sobiv töögraafik ja motiveerivad lisatasu

Lidl pakub võimalust valida, kas soovid töötada tähtajatu lepinguga või lühiajaliselt, näiteks suveperioodil. Nii saad ise valida, kas otsid vaid hooajalist tööd või soovid tiimiga liituda pikemaks ajaks. Me hindame Sinu panust ja pakume selle eest motiveerivat tasu. Pakume konkurentsivõimelist tunnitasu 6,30 €, lisaks pühendumustasu kuni 100 € kuus ning uue poe avamisel saavad kõik töötajad spetsiaalset avamistasu. Lisaks on tähtajatu lepinguga töötajatele tagatud igal aastal palgatõus.

Uue poe avamine ning toetavad juhid

Kui otsid põnevat väljakutset ja võimalust olla osa millestki uuest, siis tasub kindlasti liituda just Saaremaa poemeeskonnaga. Oled osa uuest tiimist ja saad anda oma panuse Lidli avamisel Saaremaal. Lidlis hindame pidevat arengut ning toetame töötajaid põhjaliku väljaõppega. Meie juhid hoolitsevad oma meeskonna eest, pakkudes võimalusi arenemiseks ja koolitusteks. Ka Saaremaa poe juhtkond on läbinud väljaõppe Tallinnas, et õppida poe tööd ja protsesse ning osata toetada oma töötajaid igal sammul.

Mitmekülgsed hüved

Lidlis on väga laialdane hüvede programm, mille väljatöötamisel oleme mõelnud töötajate soovidele ja vajadustele. Üheks suurimaks hüveks on täiendav tervisekindlustus, mis katab muuhulgas hambaravi, eriarstivisiidi, prillide ostu ning mitmeid teisi teenuseid. Pakume oma töötajatele juba teisest haigestumise päevast haigushüvitist. Loomulikult on olemas ka sporditoetus.

Lisaks tervise hoidmisele, peame oluliseks, et töökohal oleksid töötajad kaasatud läbi erinevate põnevate tegevuste. Korraldame mitmeid kordi aastas põnevaid teemakuid, jagame tähtpäevadel kingitusi ning teeme viktoriine ja võistluseid. Meie hüvede pakett täieneb pidevalt. Hiljuti lisandus juurde täiendav vaba päev sünnipäeva puhul.

Tunnustatud tööturul

Tegutseme Lidlis järjepidevalt selle nimel, et meie töö keskmes oleks alati töötajate heaolu ja seda pingutust on märgatud ka tööturul. Juba teist aastat järjest tunnustati Lidlit rahvusvahelise Top Employer sertifikaadiga, mis näitab, et hoiame ja väärtustame oma töötajaid. Sertifikaati väljastab rahvusvaheline Top Employer Institute, hinnates ettevõtteid ulatusliku personalivaldkonna uuringu põhjal, mille teemade hulka kuuluvad muuhulgas töökeskkond, karjäärivõimalused, mitmekesisus, heaolu ja palju muud. Samuti oleme ka CV-Online´i poolt läbi viidud Eesti Top Tööandjate uuringus 5. kohal kaubandussektoris.

Kui Sa otsid töökohta, kus areneda ja panustada ning kus töötajaid hinnatakse, siis kandideeri Sinagi Lidli Kuressaare tiimi. Vaata lisainfot ja tööpakkumist Lidli karjäärilehelt: karjaar.lidl.ee/saaremaa

Copy
Tagasi üles