Esimesed liftiga A-energiaklassi kodud Kuressaares – Tolli 7

Copy
Tolli 7 Kuressaare
Tolli 7 Kuressaare Foto: Saarte Hääl

Tolli 7 Kuressaares pakub esimesi liftiga A-energiaklassi kodusid, ühendades ajaloolise elegantsi ja kaasaegse luksuse. Ainulaadsed korterid suurte rõdude ja terrassidega pakuvad unikaalseid vaateid ja nutikaid lahendusi. Broneeri oma tuleviku kodu täna – piiratud arv eksklusiivseid kortereid ootab omanikke. Ehitus algab sügisel 2024.

Sinu unistuste kodu unikaalses elupiirkonnas, kus ajalugu kohtub luksusega

Kuressaares, mis on tuntud oma rikkaliku ajaloo ja kultuuripärandi poolest, kerkib nüüd midagi enneolematut – uhiuus 18 korteriga residents Tolli tn 7. Asudes vaid kiviviske kaugusel linnapargist, rannast ja kesklinna kohvikutest, pakub Tolli 7 elanikele ligipääsu linna parimatele vaatamisväärsustele ja elustiilile.

Foto: Saarte Hääl
Foto: Saarte Hääl

Eksklusiivne disain ja arhitektuur – Sinu Unistuste Kodu

Tolli 7 eristub oma põhjamaise, minimalistliku, kuid samas elegantse arhitektuuriga. Arhitekt Hannes Koppel on loonud nüüdisaegse keskkonna, mis austab piirkonna ajaloolist vaimu. Diagonaallaudisega fassaad ja krohvitud viimistlus sobituvad suurepäraselt Kuressaare vanalinna miljööga, pakkudes tõelist silmailu.

Suured rõdud ja esimesel korrusel avarad terrassid

Kõigil korteritel on suur rõdu või terrass, mis on ideaalne paik lõõgastumiseks ja vaba aja veetmiseks. Esimese korruse korteritel on eriti avarad terrassid, mis tähendab veelgi rohkem ruumi välitegevusteks ja perega aja veetmiseks. Iga korter Tolli 7-s on loodud pakkuma idüllilisi hetki, avanevad vaated vanalinna katustele, sügislehis alleedele ja tähistaevale võimaldavad nautida Kuressaare ainulaadset atmosfääri.

Nutikad ja energiasäästlikud lahendused – tänapäeva mugavus

Me oleme integreerinud nutikaid lahendusi ja energiasäästlikke tehnoloogiaid, et tagada mugavus ja jätkusuutlikkus. Nutilukud, veebirakenduse teel juhitav küte, jahutus, ventilatsioon ja automaatselt juhitud kommunaalkulude jagamissüsteem muudavad elu Tolli 7-s lihtsaks, murevabaks ja soodsaks.

Vaid 18 eksklusiivset korterit

Tolli 7 pakub ainult 18 eksklusiivset korterit, mis tähendab, et see on ainulaadne võimalus elada selles erakordses majas. Kui soovid elada keskkonnas, kus on ühendatud ajalooline väärikus ja kaasaegne luksus, on Tolli 7 just Sinu uus kodu.

Investeeri tulevikku – broneeri korter Tolli 7-s täna

Ära lase sellel unikaalsel võimalusel käest libiseda. Osta korter Tolli 7-s ja investeeri oma tulevikku Kuressaare südames. Ela kohas, mis peegeldab Sinu stiili ja väärtusi – see on elu, mida Sa väärid. Tänaseks on broneeritud neli korterit, veel jõuad!

Lift annab lastega peredele võimaluse valida kolme korruse vahel

Tolli 7 pakub peredele, eriti lastega peredele, mugavust ja valikuvabadust tänu liftile, mis võimaldab hõlpsalt valida kolme korruse vahel. See teeb igapäevaelu lihtsamaks ja mugavamaks.

Tolli 7 – Kuressaare unikaalne pärl

Tolli 7 Kuressaares pakub haruldast elamisvõimalust – 18 eksklusiivset korterit, kus ajalooline elegants on ühendatud kaasaegse luksusega. Asukoht Kuressaare südames tagab ligipääsu kõigele vajalikule: linnapark, rannad ja kultuuripaigad. Arhitektuurne meistriteos, kus iga detail on hoolikalt planeeritud, tagab esteetilise naudingu ja mugavuse. Avarad rõdud ja terrassid pakuvad imelisi vaateid igal aastaajal. Nutikad kodulahendused ja energiasäästlikkus võimaldavad mugavat ning jätkusuutlikku elustiili.

Meie koostööpartner LHV teeb teile parima pakkumise. Küsige lisa.

Ehitus algab sügisel 2024 – vaata lisa www.tolli7.ee, kus saad tutvuda korteriplaanide ja kogu projektiga täpsemalt, või võta ühendust Christie’s Signature´i maakleritega.

- Triin Loodus – 50 26 425, triin.loodus@signature.ee

- Helen Tallermo – 58 13 1588, helen.tallermo@signature.ee

Christie’s Real Estate Signature Estonia pakub kõrgetasemelist kinnisvarateenust nii kohalikule kui ka rahvusvahelisele kliendile. Soovides müüa, osta või üürida kinnisvara, võta meiega ühendust – www.signature.ee.

Tagasi üles