Parim varstolmuimeja ning miks see peaks olema su järgmine valik

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: Erakogu

Tolmuimeja, mis ei riiva oma disainiga silma, võib ollagi pidevalt nähtaval, tänu millele on seda väga kerge haarata kohe kui vajadus tekib. Nii võib juhtuda, et segaduse koristamine võtabki vaid minut või kaks! Ja see on vaid üks põhjus, millega parim varstolmuimeja silma paistab.

Soovitage head varstolmuimejat – millest alustada?

Ehk liigubki mõte kohe edasi sinna, et millist tolmuimejat osta ning mis on hea varstolmuimeja 2024, 2023 või hoopis tulevikus. Brände on aina rohkem: Electrolux varstolmuimeja, Dyson varstolmuimeja esinduskauplusest Airvitamin, Philips varstolmuimeja, Xiaomi varstolmuimeja, Bosch varstolmuimeja.

Igal brändil ja mudelil on omad eelised, kuid samas on ka brände, mis paistavad veel eriti silma. Varstolmuimejate maailmas on üheks selliseks näiteks Dyson, mis on olnud paljude uuenduste ja innovaatiliste lahenduse esirinnas oma algusest saati.

Näiteks on üheks selliseks uuenduseks läbipaistev tolmukonteiner. Kui varasemalt leiti, et keegi ei taha näha, palju tolmuimeja on prahti ja sodi kokku imenud, siis Dysoni leiutajat see lähenemine ei morjendanud. Nüüd on parimad varstolmuimejad kindlasti sellise tolmukonteineriga, sest tänu läbipaistvusele on kerge näha, millal on tarvis konteinerit tühjendada.

Milline on parim varstolmuimeja sinu jaoks?

Tutvudes eri mudelitega, näed ka seda, mis on nende erisused. See tähendab, et pead mõtlema oma soovidele ja enda majapidamise vajadustele. Kas su kodus on rohkelt vaipu? Siis peaksid valima hea tolmuimeja, millel on eraldi puhastuspea vaipade puhastamiseks. Lihtsalt imemisjõud ei suuda vaibalt sodi ja tolmu eemaldada. Motoriseeritud harjased aga lükkavad vaibakiud päriselt liikuma, tagades mustusele parema ligipääsu.

Ehk on sinu kodus või külaliskorteris, mida tarvis koristada, hoopis hästi palju kõva põrandapinda? Siis on omal kohal puhastuspea märgpesu tegemiseks! Tavaliselt on sellisel puhastuspeal eraldi veepaak, mille saab täita puhta vee või koristuseks sobiva puhastusainega.

On ehk kodu suurem ning kardad, et jõuad vaid ühe vaiba ära koristada ning siis tuleb juba varstolmuimeja laadima panna. Parim varstolmuimeja on akuga, mis peab kindlasti vastu keskmises suuruses kodus puhastamise. Mõni varstolmuimeja, nagu näiteks Dyson v15, tuleb vahetatava akuga. Nii võid soetada kaks akut ja töötegemine ei jää kunagi aku tühjenemise tõttu pooleli.

Parim varstolmuimeja on ühtlasi käsitolmuimeja!

Ühe või teise ülesande täitmiseks mõeldud otsikuid on muidugi rohkem. Nii saab varrega tolmuimeja ehk varstolmuimeja pika varre ära võtta ja kasutada seda käsitolmuimejana. Eraldi kitsa otsikuga pääseb puhastama mööbli vahesid ja riiulinurkasid ning on spetsiaalsed otsikud pehme mööbli puhastamiseks ja loomakarvade eemaldamiseks.

Puhastuspeade ja -otsikute valikutega tutvumine võib olla aeganõudev, kuid see tasub ära. Üheks variandiks on esmalt kitsendada valikut brändiga. Näiteks otsustad, et soovid kindlasti osta just Dyson varstolmuimeja. Seejärel võid rahulikult vaadata ringi Airvitamin veebipoe lehel ja võrrelda Airvitamin pakutavaid erinevaid mudeleid, mille seest lõplik valik teha.

Millist varstolmuimejat osta?

Kui sa ei ole veel veendunud, et parim varstolmuimeja on sinu jaoks õige valik, siis tuletame meelde selle eeliseid. Enim hinnatud eeliseks on muidugi juhtmevabadus. Olles siiani kasutanud juhtmega tolmuimejaid, üllatab juhtmeta varstolmuimeja sind kindlasti. Pole vaja muretseda et tormaka koristuse käigus juhe seinast välja tuleb, pole juhet mille otsa koperdada või mis tõmbaks asju laualt maha ning mööbli ümber liikudes pole takistusi.

Lisaks mugavale kasutamisele on varstolmuimejat väga hea hoiustada, sest see ei nõua sugugi rohkem ruumi, kui näiteks tavaline põrandahari. Varstolmuimejaga tuleb tavaliselt kaasa ka laadimisdokk, mille saab paigutada põrandale või seinale. Nii on alati kindel koht, kuhu varstolmuimeja panna: see ei kuku seal ümber ning on alati laetud ja kasutamisvalmis.

Ja erinevalt suuremast tolmuimejast mahub varstolmuimeja täpselt sinna, kus seda vaja on. Nii võib varstolmuimeja nurk olla nii köögis kui ka koridoris. Seda ka kodudes, kus ei ühes ega teises pole just ruumiga priisata. Kui mõelda sellele, et parim tolmuimeja on see, mida sa ka kasutad, siis aja võtmine ja mõtlemine, millist varstolmuimejat osta, tasub kindlasti ära.

Copy
Tagasi üles