Küttemaailmas tähendab kvaliteet midagi enamat kui “käib kah”

Koverek OÜ
Copy
Foto: Koverek OÜ

Ma ütlen kohe alguseks midagi jahmatavat, aga siis on see vähemasti öeldud: küttemaailmas kehtib põhimõte “kellele ema, kellele tütar”. Kütteliike on lihtsalt nii meeletult palju, eriti muidugi nõukogude ajaga võrreldes. Nii pooldavadki paljud maakütet, mõni tahab õhk-vesi soojuspumpa, mõnele meeldib hakkepuit, ja nii edasi.

Koverek OÜ maailmas kehtib aga teinegi põhimõte: ehitada tuleb mitte nii, kuidas saab, vaid nii, kuidas on õige. Ükskõik, millise sooviga klient meie juurde tuleb, on meie ülesanne garanteerida kvaliteet.

Mis see kvaliteet siis on? Järjekordne kõlav sõna, millega igaüks vehkida armastab? Kahjuks küll. Meie jaoks on kvaliteedil aga filosoofiline sisu: kindlustunne ning pikaajaline kogemus, milleta poleks kindlustunne võimalik.

Kindlustunne ei teki reklaamlausest või müügimehe mesijutust. Kõik saab alguse põhjalikust selgitustööst. Me istume kliendiga maha ning teeme ühiselt selgeks, mida ning kui palju tema elamine kütteks vajab. Tihti juhtub nii, et klient tahab soojuspumpa, kuid olukorda hinnates saab kiiresti selgeks, et pelleti põleti on tema jaoks tegelikult parem lahendus. Ja vastupidi.

Meie mõte pole iga hinna eest midagi maha müüa, vaid pakkuda inimesele sellist lahendust, millega ta lõpuks ise kah rahul on. Oleme ju selle lahedusega aastateks seotud meiegi - küttesüsteem vajab pidevat järelvalvet ning hooldust. Kui me kliendile kehva süsteemi paigaldame, ei õnnestu meil seda hiljem korralikult hooldada.

Meie paigaldatud seadmed on interneti kaudu ühendatud serverisse, kus saab neid häälestada ja klient võib olla kindel, et võimalik tõrge likvideeritakse kiiresti. Meie tehnikud jälgivad regulaarselt kõiki süsteeme ja kui peakski mõni viga ilmnema, saame sellele kiiresti jälile ning probleem lahendatakse enne, kui see tõsiseks jõuab muutuda.

Kovereki klient on teadlik inimene. Tal on selge, mida soovib, ning reeglina ei otsi ta kõige odavamat lahendust, sest nagu keegi kunagi tabavalt ütles: “ma pole nii rikas, et endale odavaid asju osta.”

Pealegi algab küttemaailmas kokkuhoid alles peale küttesüsteemi paigaldamist. Iga küttega kokku puutunud inimene teab, et suurimat peavalu põhjustavad alati niinimatatud püsikulud. Neist pole kahjuks pääsu - kõik küttesüsteemid vajavad töötamiseks resursse, millega kaasnevad igakuised rahalised kohustused. Ometi on püsikulud võimalik alla viia ning paradoksaalselt õnnestub see ainult siis, kui paigaldada võimalikult korralik (ehk pigem kallihinnaline) küttesüsteem.

Koverek OÜ on teinud nii suuri kui väikeseid töid. Meie projektide hulgas on kõige tavalisemaid majapidamisi ning nõudlikke eriprojekte. Oleme paigaldanud hakkepuidu ja pelleti katlamaju küll tööstushoonetele, küll eramutele. Viimasel ajal paigaldame üha tihedamini maakütte ja õhk-vesi lahendusi, mis oma säästlikkuse ning loodussõbralikkuse tõttu aina enam populaarsust koguvad.

Meie suurematest töödest väärib esiletõstmist Balti karusnaha söödaköök, Prillimäe aurukatlamaja ning Narva veepuhastusjaam.

Koverekil on tõhus koostöö kogenud inseneride, projekteerijate, edasimüüjate ning maaletoojatega. Ainult nii saame tagada oma peamise lubaduse: küttemaailmas tähendab kvaliteet midagi enamat kui “käib kah”. Kui see lubadus isuäratavana tundub, siis helistage telefonil +372 5055318 ning vaatame ühiselt Teie vajadused üle. Peaasi, et toas soe oleks!

Copy
Tagasi üles