![Smetana grill-liha kanakintsulihast](http://f11.pmo.ee/06Q3irhrtT2UkD9DL1xMeiKW2uw=/1442x0/filters:focal(665x1313:6288x3841):format(webp)/nginx/o/2020/04/27/13073114t1h25ad.jpg)
Selle suve kõige grillimad suvetooted tulevad Saaremaa Lihatööstusest. Koos grillmeistri Enn Tobrelutsuga valmisid maitsvaid ja põnevad suvetooteid. Tooted on kõik E621 vabad, naturaalsed, koduse maitse ja vähese soolaga.
Selle suve kõige grillimad suvetooted tulevad Saaremaa Lihatööstusest. Koos grillmeistri Enn Tobrelutsuga valmisid maitsvaid ja põnevad suvetooteid. Tooted on kõik E621 vabad, naturaalsed, koduse maitse ja vähese soolaga.
Enn Tobrelutsu BBQ ja Eesti Grilliliit soovitavad!
Kaheksa aastat laagerdatud Venturini Baldini Goccia Nera balsamiikoga maitsestatud Saaremaa lihaveiseribi.
Enn Tobrelutsu grillinipp: Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on grillimiseks valmis, kui saad hoida kätt hõõguvate süte kohal ca 3-4 sekundit. Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Pruunista liha algul ühelt, siis teiselt küljelt, seejärel tõsta grillil vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Liha pööramiseks kasuta grilltange, mitte kahvlit!
Mönusalt maitsekas eestimaine läbikasvanud triibuliha koos ribikondiga.
Nosimiseks parimad pehme kondiga eestimaised grillribid.
Enn Tobrelutsu grillinipp: Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on veiseribide grillimiseks valmis, kui saad hoida kätt hõõguvate süte kohal ca 4-5 sekundit (keskmine kuumus). Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Pruunista liha algul ühelt, siis teiselt küljelt, seejärel tõsta grillil vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Kui küpsetad keraamilisel grillil või BBQ ahjus, siis kasuta tagurpidi küpsetust, st algul madalal ja siis kõrgemal kuumusel. Liha pööramiseks kasuta grilltange, mitte kahvlit!
Gin & Tonic kokteilimaitseline grill-liha hellalt kobestatud seakaelakarbonaadist. Soovitame ka karsklastele!
Külmkuivatatud õuna, mustika ja vaarikamaitseline grill-liha hellalt kobestatud seakaelakarbonaadist. Midagi väga erilist!
Earl Grey apelsinimaitselise teepuruga maitsetatud grill-liha hellalt kobestatud seakaelakarbonaadist. Tõeline elamus! Tõeline elamus!
Rammusa Smetana hapukoorega maitsestatud hõrk grill-liha kanakintsulihast.
Grillmeister Enn Tobrelutsu spetsiaalse BBQ rub'iga ja viis aastat laagerdatud Venturini Baldini Goccia Rose balsamiikoga maitsestatud mahedamaitseline grill-liha kanakintsulihast.
Enn Tobrelutsu grillinipp: Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on grillimiseks valmis, kui saad kätt hoida hõõguvate süte kohal ca 3-4 sekundit. Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud, toiduõliga kergelt kokku määritud ja kuum! Pruunista liha algul ühelt, siis teiselt küljelt, seejärel tõsta liha grilli vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Liha pööramiseks kasuta grilltange või -labidat, mitte kahvlit!