Veebruari lõpuni autolaen intressiga 6,9% aastas! Ka FIE-le

AutoPay.ee
Copy
Foto: Shutterstock

AutoPay.ee autolaen otsustas detsembris ja jaanuaris tehtud sooduskampaaniat pikendada veebruari lõpuni, ning seda täpselt samadel tingimustel, mis ka eelneva aasta lõpus. Aasta intress on 6,9%, ning sissemakset pole vaja. Lähemalt räägib ettevõtte juht Kaur Mets.

Miks käesolevat kampaaniat pikendati?

Klientide tagasiside oli väga positiivne, sest 6,9% intressiga on tegu tõenäoliselt soodsaima autolaenuga Eesti turul. Automaatse vastuse saab samuti koheselt veebilehel AutoPay.ee vaid 30 sekundiga.

Soodsaima autolaenu?

Jah. Meie peamine finantseeimise suund on sõidukid. AutoPayga oleme selgelt soodsama laenu pakkujad. Samuti anname väiksema kuumakse garantii, mille täpne info on leitav ka AutoPay.ee.

Mida veel saab finantseerida?

Kõiki sõidukeid alates autodest, kuni mootorrataste, haagiste ja isegi bussideni. Finantseerime kuni 15000 eurot ja kõik mis on kallim, võib alati klient juurde lisada. Kasko pole nõutav ja ostu teostab klient ise.

Mis tüüpi laenuga on tegemist?

AutoPay laenu näol on tegemist pangalaenuga, mis kvalifitseerub omakorda autolaenuks. Juhime ka klientide tähelepanu, et tegemist on finantsteenusega. Kindlasti soovitame tutvuda tingimustega AutoPay.ee ja vajadusel pidada nõu spetsialistiga.

Täpsed tingimused on leitavad www.autopay.ee

Foto: autopay
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles