Book of Ra – Avasta Egiptuse iidsed saladused

OlyBet
Copy
Book of Ra
Book of Ra Foto: OlyBet

Book of Ra on Novomaticu poolt loodud slotimäng, mis viib mängija müstilisse Egiptusesse. Mäng on läbi aegade olnud populaarne, mistõttu on loodud ka uuemad, 10 võidureaga versioonid Book of Ra Deluxe ja Book of Ra 2.

Book of Ra mängul on viis rullikut ja üheksa võiduliini. Mängus puuduvad keerukamad graafilised nüansid, samas on mäng piisavalt moodne ka neile, kelle jaoks on kaunis graafika olulise tähendusega. Book of Ra sobib hästi ka mobiilil mängimiseks, olles täiesti optimeeritud igale seadmele.

Book of Ra on meeltmööda neile, kes soovivad vähem panustada – minimaalne panus on vaid 0,02 €. Samas maksimaalne väljamakse on võrdlemisi suur – 25 000 münti. Kuigi mängus puudub progressiivne jackpot, kutsuvad suured võiduvõimalused mängijaid üha uuesti mängima. Mängu üks atraktiivsemaid omadusi on tasuta boonusringid, mis võivad mängu jooksul korduda lugematu arv kordi. Samuti on võimalus oma võitu duubeldada klikkides “Gamble” valikul. Keskmine tagasimakse protsent mängijale (RTP) on 94,26 %, mistõttu tasub mängu kindlasti proovida.

Boonusfunktsioonid ja sümbolid

Book of Ra mängust ei puudu slotimängijate lemmikfunktsioonid – Wild-sümbolid ja tasuta keerutused. Erinevalt teistest mängudest on siin need kaks funktsiooni ühendatud sama sümboliga, milleks on kuldne raamat. Teised sümbolid on Egiptuse-teemalised esemed nagu näiteks juveelid, tootemid ja maadeavastajad. Vähem väärtuslikke sümboleid esindavad mängukaardi sümbolid.

Tasuta boonusringid

Selleks, et aktiveerida tasuta spinnide raund, tuleb rullikutele koguda 3-5 Scatter sümbolit. Boonusraund annab 10 tasuta keerutust. Kuigi Scatterite arvust tasuta spinnide arv ei sõltu, annab enam kui kolme Scatteri rullikutele saamine sulle koheselt suurema rahalise boonuse.

Boonusringi ei saa küll pikendada, kuid seda saab uuesti aktiveerida - üks paremaid omadusi mängu juures on asjaolu, et tasuta keerutusi ilmub üsna sageli.

Gamble funktsioon

Kui spinn sulle võidu toob, on sul võimalik otsustada võidusumma mitte enda arvele panna, vaid õnn uuesti proovile panna „Gamble” nupu kaudu, kuid see ei anna kokkuvõttes featuuride osas just palju juurde. Otsustades seda võimalust aga kasutada, on sul võimalus oma võit duubeldada või siis sellest täiesti ilma jääda.

Mängu tootja

Novomatic on üks vanemaid kasiinomängude tootjaid, kes ka tänasel päeval mängude loomisega tegeleb. Ettevõte tegutseb 1980. aastast, ajal, mil keegi veel ei osanud unistada online kasiinost. Esmalt loodi füüsilisi mänguautomaate ning märkimisväärselt oli Novomatic esimene, kelle mänguautomaadid kasutasid puuteekraani.

Tänapäeval võib tüüpilist Novomatic slottide mängijat iseloomustada pigem kogenenuma mängijana, kes ei aja iga hinna eest taga uhkeid boonuseid ja ilusat kujundust. Graafiliselt jäävad Novomatic mänguautomaadid NetEnti omadele alla, kuid funktsioonide poolest on tegu igati asjalikku tegijaga.

Laia valiku Novomaticu mänge pakub OlyBet internetikasiino.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles