Ilmastikukindel riietus muudab õues olemise mõnusaks

Kaup24
Copy
Foto: © Peopleimages.com - YuriArcurs via canva.com

Neli aastaaega toovad meile väga erineva ilmastiku. Näeme nii lund kui vihma ja päikest kui pilvi. Iga ilm on tegelikult hea, kui seljas on mugavad riided, millega tunned end hästi. Kuidas valida ilmastikukindlad riided kogu perele? Leia meie soovitused järgmistest lõikudest ja osta kogu vajaminev Kaup24 või Hansaposti e-poodidest.

Vihmase ilma riided

Soe suvine vihm on mõnus, paljud lausa naudivad seda. Küll aga ei saa sama öelda varakevadise või sügisese vihma kohta, mis on tihti tugevam ja jahedam. Selleks, et vihmasajus jalutuskäik või tööle minek oleks nii nauditav kui üldse saab selles olukorras olla, on vaja veekindlaid riideid. Tõmba jalga kummikud, selga vihmamantel või võta kaasa vihmavari. Osta sama varustus kogu perele, et saaksite koos õues olemist nautida ja et igal ühel oleks vihmavari, mille alla pugeda.

Leia kogu perele kvaliteetsed kummikud, et märja ilma korral jääksid jalad kuivaks. Osta lastele näiteks Demar kummikud, mis on pikaajalise kogemusega Poola ettevõtte poolt valmistatud. Siis kui Demar kummikud on jalas, pole vaja muretseda iga lombi pärast, mis tee peale ette jääb. Nende toodete kvaliteedis võib olla kindel, sest Demar kummikud kui ka saapad, on saanud paljude lapsevanemate lemmikuks.

Aga lisaks veekindlatele jalatsitele, on vaja ka sobivat jopet või mantlit. Vihmamantel on parem, kuna see katab suuremal määral sinu keha. Jope võib väga vihmase ilma korral jääda liiga lühikeseks. Üleriideid ostes uuri, palju vett need kannatavad enne kui muutuvad läbilaskvaks ning millise hingavusega on materjal. Paljud vihmariided pole üldse hingavad ja seetõttu ei pruugi alati lastele sobida, kes tahavad palju joosta ja liikuda. Osta neile midagi vahepealset.

Krõbeda talveilma kohustuslikud riided

Lumised, aga külmad talveilmad on ilusad. Õues saab lumesõda mängida, jalutada ja lumememmesid ehitada. Selleks, et sinul ja kogu perel oleks soe, tuleb selga panna soojad talveriided. See tähendab seda, et jalanõud võiksid olla voodriga, joped ja mantlid piisavalt soojad, et õues ei hakkaks külm. Õhemate üleriiete alla tasub panna soojad kihid: villased kampsunid ja dressipluusid. Mõned eelistavad kanda ka sooja pesu, sest see hoiab hästi soojust ja laseb nahal hingata.

Valides üleriideid talveks, eelista tooteid, millel on:

  • Vooder. See võib olla kas sünteetiline või naturaalsetest sulgedest. Sünteetiline vooder on hea nii kuivadeks kui ka niisketeks talveilmadeks. Naturaalsest sulgedest jope on rohkem mõeldud kuivaks ja krõbedaks talveilmaks.

  • Soe kapuuts. Kapuuts on hea viis, kuidas hoida pea soojas. Karvase äärega kapuuts aitab tugeva tuule ja tuisu vastu.

  • Taskud. Vaata, millised taskud on jopel olemas. Mõlemad, nii sise- kui ka välistaskud võivad ära kuluda, et sinna sisse erinevaid asju panna.

  • Kinnitused. See on oluline laste riiete ostmisel. Veendu, et lukud või nööbid on kergelt kasutatavad, et lapsed saaksid end lihtsalt riidesse panna ja lahti võtta.

Copy
Tagasi üles