Põnev töö Kuressaares: 5 põhjust, miks liituda Lidli tiimiga

Lidl Eesti
Copy
Foto: Lidl

Peagi avab Lidl oma uhiuue kaupluse Kuressaares ning ootab meeskonda poejuhataja asetäitjaid. Loe siit, milline on töö Lidlis ja miks liituda just meie tiimiga.

  • Uue poe avamiskogemus. Kuigi Lidl on Eestis veel üsna värske tulija, oleme lühikese aja jooksul võitnud klientide ja töötajate poolehoiu. Nüüd oleme peagi avamas oma järgmist poodi Saaremaal. Vähestel on karjääri jooksul võimalus olla osaks millegi täiesti uue käivitamisest. Selle käigus panustad ka meeskonna loomisse ning edasisse Lidl Eesti edusse.
  • Korralik töötasu ja iga-aastane palgatõus. Lidl väärtustab oma töötajaid ja peab oluliseks, et töötasu neid ka motiveeriks ning tagaks kindlustunde. Seetõttu on töötajatel turu keskmisest kõrgemad palgad ning igakuiselt makstakse ka lisatasu. Et hoida palgataset jätkuvalt konkurentsivõimelisena, garanteerime ka iga-aastase palgatõusu.
  • Lidl hoolib töötajate tervisest ja heaolust. Alates esimesest tööpäevast pakume töötajatele täiendavat tervisekindlustust, mis katab näiteks hambaravi, eriarstivisiidi ja prillide ostu. Haigestumise korral maksame haigushüvitist juba alates teisest haigestumise päevast. Lisaks pakume Lidli terviseedendusprogrammi raames sporditoetust Stebby keskkonna kaudu.
  • Põhjalik väljaõpe enne poe avamist. Korraldame töötajatele põhjaliku väljaõppe juba avatud Lidli poodides. Nii õpivad töötajad tundma meie tööprotsesse ning juhid oskavad juhendada uusi töötajaid sisseelamisel ning pakkuda neile igapäevaselt tööalast tuge.
  • Lidl hoiab oma töötajaid. Peame töötajaid meeles oluliste elusündmuste, nagu abiellumise, lapse sünni ja koolimineku puhul. Väärtustame tugevat meeskonnatunnet ja korraldame selle hoidmiseks ühisüritusi ning tähistame üheskoos mitmesuguseid tähtpäevi. Samuti hoiame tööülesanded mitmekesisena, seega rutiini tekkimist karta pole vaja. Vahetuse pikkus on 8 tundi – nii jääb piisavalt aega ka pere, hobide või õpingute jaoks.

Praegu on Lidl otsimas tiimi poejuhataja asetäitjaid, kuid juba varsti avaneb võimalus kandideerida ka vahetusevanema ning poetöötajate ametikohtadele. Tule Sinagi Lidli tiimi ja teeme koos ajalugu, avades Saaremaal Lidli kaupluse!

Loe lähemalt tööst Lidlis meie karjäärilehel karjaar.lidl.ee ja hoia avatud positsioonidel silm peal.

Copy
Tagasi üles