Aaltonen saapad - mitte ainult stiilsed, vaid ka vastupidavad

Kaup24
Copy
Foto: © The Lazy Artist Gallery via canva.com

Jalanõud on kogu välimuse juures äärmiselt olulised - nende abil saab lisada pidulikkust kui ka riietus muuta igapäevasemaks. Just sel põhjusel tutvustame sulle viise, kuidas leida stiilsed, aga samal ajal vastupidavad saapad, mis viivad sind ka kõige pikematel päevadel kontorist otse teatrisse või õhtusöögile.

Unikaalsed Aaltonen saapad

Aaltonen on kaubamärk, mis paistab silma nii uuenduslike kui ka looduslike materjalide kasutamise poolest nagu näiteks Gore-Tex, naturaalne nahk või kasvõi looduslik vill. Nende tootevalikust leiab lihtsa, kuid elegantse disainiga saapad, mis sobivad erinevas stiilis riietuse juurde. Olgu selleks siis pikem seelik, kleit või hoopiski teksapüksid, mida oled otsustanud selga panna.

Talveks saad neid valida jäänaeltega talvesaapad, kus on kasutusel AALTONEN GRIP tehnoloogia. See tehnoloogia on töötatud välja selleks, et tagada parim haardumine ka kõige libedamate teeolude korral. Tehnoloogia sarnaneb suuresti talverehvide põhimõttele, olles valmistatud materjalidest, mis vähendavad libisemise ohtu. Kuivadeks sügispäevadeks vali seemisnahast Aaltonen saapad ja kevadeks madalad Aaltonen saapad. Erinevad naiste Aaltonen saapad saad valida välja Kaup24 e-poest. Tutvu valikuga ja telli kodust lahkumata uued mugavad ja vastupidavad naiste saapad!

Kuidas tellida saapaid internetist?

Ükskõik, kas sinu eelistuseks on stiilsed Aaltonen saapad või otsid Timberland valikust mugavaid igapäeva jalatseid, e-poest tellides on oluline pöörata tähelepanu jalanõude kujule ja suurusele. Selle jaoks soovitame esimese asjana tutvuda brändi poolt välja toodud suuruste tabeliga. Selles on välja toodud jalalaba mõõtudele vastav jalatsite suurus. See on indikaatoriks, et saaksid valida õiges suuruses saapad. Teadagi sõltub istuvus ka jalatsite kujust, mistõttu soovitame vaadata, milline on saabaste nina- ja kannaosa ning kui kitsad või laiad jalanõud tunduvad. Kui tootekirjelduste või piltide põhjal on seda keeruline hinnata, siis tasub võtta ühendust e-poe klienditoega või otsida teiste klientide tagasisidet väljavalitud brändi toodetele.

Teiseks oluliseks asjaoluks on saabaste materjal. Tootekirjeldustesse on tavaliselt välja toodud nii välimuse, sisemise kui ka talla materjal. Materjalist sõltuvad toote omadused: kui otsid soojasid talvesaapaid, peaks jalanõud olema kindlasti voodriga ja ideaalis villasest või mõnest teisest looduslikust materjalist voodriga. Paremaks vastupidavuseks vali täisnahast saapad ja kui sinu jaoks on oluline libisemisvastane tald, pööra talla mustrile tähelepanu.

Meeles tasub pidada ka seda, et e-poest saabaste ostmisel, saab vale numbri või mudeli ümber vahetada või lausa tagastada. Seetõttu ei tasu karta oma järgmiste saabaste tellimist just mõnest laia tootevalikuga ja usaldusväärsest internetipoest. Lisaks kõigele eelnevale leiab tihti e-poodidest väga suure valiku erinevaid brände ja nende kollektsioone.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles