Jõulud on tulemas ja sa ei tea, mida kinkida? Need ideed aitavad sind

yesyes.ee
Copy
Foto: Pexels

Kuna jõuludeni on jäänud vähem kui kuu, on aeg valida oma kallimale ideaalne kingitus. Kingituste valimine võib olla paras peavalu – eriti siis, kui oled suhtes olnud pikka aega. Oled ju aastate jooksul juba palju erinevaid asju kinkinud. Seega jagame täna näpunäiteid ja kingiideid, mis aitavad sul oma lähedastele ideaalset kingitust valida.

Parima kingituse valimine ei ole keeruline, kuigi võib tunduda, et su kallimal on juba kõik olemas. Vasta lihtsalt paarile lihtsale küsimusele ja saad parema ettekujutuse, milline kingitus on kõige sobivam:

Mis mu kallimale meeldib? Mõtle oma partneri hobidele ja elustiilile – võib-olla meeldib su kallimale midagi ekstreemset? Või äkki vajab su kallim lihtsalt lõõgastust, sest ta on viimasel ajal palju tööd teinud? Nendele küsimustele vastamine kitsendab su otsinguvälja ja tead juba, mida otsida.

Mida ta vajaks? Tihti piisab vaid tähelepanelikust kuulamisest – võib-olla ütles su teine pool reklaami vaadates, et soovib selles näidatud toodet. Või unistab valjusti kallimast esemest, mida ta endale ei ostaks. Sobra oma mälus ja võib-olla meenub sulle, mida su lähedane tegelikult vajab.

Pexels

Mis oleks kõige isiklikum kingitus? Kui teeme kingitusi oma kõige lähedasemale inimesele - oma kallimale -, peame mõtlema, kas kingitus peegeldab tõesti seda, kui palju me teda armastame, hindame ja mõistame. Kujuta ette, et teed langevarjuhüppe kingituseks inimesele, kes elab väheliikuvat ja vaikset elu, kuigi ta pole kordagi maininud, et tahaks sellist asja proovida. Selline kingitus põhjustab pigem pettumust kui rõõmu ja sind ennast mõistetakse valesti. Veendu, et kingitus on inimesele sobiv ja ära unusta seda isikupärastada - võid lisada joonistatud kaardi või armsa, avatud armastuskirja.

Mida kinkida naisele, keda armastad?

Pexels

Nahahoolduskomplekt. Selline kingitus rõõmustab kindlasti iga naist, sest nahahooldustooted on väga praktiline kingitus – seda muidugi juhul, kui need õigesti valida. Ehk tead, milliste nahaprobleemidega sinu armastatud naine silmitsi seisab? Või äkki unistab ta mõnest vahendist, kuid tal pole raha? Kui oled valinud vajalikud või soovitud vahendid, võid olla kindel, et su sõbranna või naine neid kasutab. Võid ka temalt endalt küsida, milliseid vahendeid ta sooviks. Nahahooldustooteid saab kinkida mitte ainult näole, vaid ka kehale – nii saab ta külmadel talveõhtutel nautida spaahooldust kodust lahkumata.

Kell. See on veel üks praktiline kingitus, mis teeb su armastatud naise kindlasti õnnelikuks. Kell pole mitte ainult praktiline, vaid ka sentimentaalne kingitus – iga kord, kui seda vaatad, mõtleb sinu kallim sulle. Tõsi, kella valimisel mõtle hoolikalt läbi, milline oleks kõige sobivam. Kui sinu naine või sõbranna vajab peent kella, mis võib olla ilusaks aksessuaariks, vali klassikaline. Ja kui ta elab aktiivset elustiili, peaks ta mõtlema nutikellale, mis aitaks lugeda samme ja põletatud kaloreid.

Kogemused. Sinu kaaslane ei unusta kindlasti uusi kogemusi, mida sa talle kingid. See võib olla keraamika-, kokandus- või tantsutund. Uued tegevused aitavad tal väljuda mugavustsoonist, õppida midagi uut ja loomulikult rikastada teda uute kogemustega. See pole veel kõik. 2016. aastal eksperimentaalse sotsiaalpsühholoogia ajakirjas avaldatud uuringust selgus, et inimesed hindavad kogemusi rohkem kui materiaalseid kingitusi või raha. Põhjus selleks on lihtne – kogemused tugevdavad sidet nii enda kui ka teiste inimestega. Ära unusta, et võite koos proovida mõnda uut tegevust kingituseks – nii veedate koos aega ja jagate uusi kogemusi.

Ehted. Ega asjata öelda, et ehted on parim viis näidata oma kallimale, kui väga sa teda armastad ja hindad. Pealegi liigub nende valimisel meie peas nii palju mõtteid - kõik need on seotud lähedase inimesega, keda me tahame üllatada. Nii et ehte saanud naine teab kindlasti, kui palju aega ja vaeva sa tema üllatamiseks kulutad. Ja see ei ole mitte ainult praktiline, vaid ka kauakestev - see hoiab su lähedast veel aastaid õnnelikuna.

Erootiline kingitus. Ja kui otsid midagi veidi põnevamat ja tahad asju veidi vürtsitada, võid oma kallimale jõuludeks kinkida midagi ebatavalist - seksimänguasju või muid erootilisi kingitusi. Need üllatavad kindlasti su kaaslast, lähendavad teid ja pakuvad magamistoas uusi elamusi. Suurim valik selliseid kingitusi leidub ehk aadressil yesyes.ee.

Mida kinkida mehele, keda armastad?

Pexels

Parfüüm. Mitte ainult naised, vaid ka mehed tahavad head välja näha ja maitsvalt lõhnata. Seega, kui mõtled, millega oma armastatud meest sel aastal üllatada, võid talle parfüümi kinkida. Tõsi, sobivaima valimine nõuab palju vaeva. Ent vaev tasub end peagi ära, sest armastatud mees saab teada, kui palju vaeva pidid sa talle sobivaima kingituse leidmiseks nägema. Ja mis kõige parem - parfüüm rõõmustab teda ka pärast jõule - iga kord, kui ta uut lemmiklõhna nuusutab.

Käsimasseerija. See on suurepärane kingitus mehele, kes töötab palju ja unustab enda eest hoolitsemise. Tihti ei mõtle sellised mehed puhkamisele ega tunnetagi, kui suures stressis nad on, mistõttu ei plaani nad käike massaažisalongi. Seega, kui kingid talle käsimasseerija, aitad tal lõõgastuda otse kodus.

Degustatsioon. Sinu mees hindab seda kindlasti, kui kingid talle erilise elamuse. See võib olla näiteks tema lemmikalkoholi degusteerimine, kust ta "toob tagasi" erinevaid uusi teadmisi, muljeid ja veedab tõeliselt mõnusalt aega. Soovi korral võite minna koos degusteerimisele – nii mõistad paremini oma väljavalitu huvisid ja hiljem saate arutada, mis teile kõige rohkem meeldis.

Reis. Teine kogemus, mille saad oma mehele kinkida, on reis – ja pole vahet, kas see on kaugetele maadele või lihtsalt randa. Sellel kingitusel on palju eeliseid - sinu armastatud mees saab lõõgastuda, nautida uusi kogemusi ja loomulikult veeta sinuga rohkem aega. Garanteerime, et see kingitus jääb talle kauaks meelde.

Raseerimiskomplekt. Samuti saad näidata oma abikaasale tähelepanu ja armastust, hoolitsedes tema välimuse eest. Uus habemeajamiskomplekt vahu, habemeajamisjärgse kreemi, harjade ja muu habemehoolduse tarvikuga sobib selleks suurepäraselt. Võid osta ka uue pardli, eriti kui vana tõrgub.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles