Jõulupalavik on täies hoos: kuidas me sel aastal kodu kaunistame ja milline on parim kingitus lähedastele?

FormAdore
Copy
Foto: Pexels

Kuna jõulud on vaid mõne nädala pärast, keerlevad paljudel peas mõnusad pidulikud mured. Kui ühed otsivad huvitavamat viisi kuuse ehtimiseks või olemasolevate nõudekollektsiooni värskendamiseks, otsivad teised juba jõulukinke. Sellepärast on Formadore e-poe esindajad otsustanud jagada, mida inimesed tavaliselt jõuludeks valmistudes ostavad, ning ka populaarseimaid jõulukaupu, mida nende sortimendist leida võib.

Kõik algab väikestest asjadest

Poe esindajad on tähele pannud, et üks viimase aja populaarseimaid jõulutooteid on advendikalendrid. Nende sõnul on see trend märgatav kogu Kesk- ja Ida-Euroopas. Kaubandusajakirja Retail Times värskest uuringust selgus, et pooleteisekuulise perioodi jooksul kasvas advendikalendrite müük tavaperioodiga võrreldes lausa 3 korda.

Tõsi, üha enam eelistatakse jõuludeni aega lugeda millegi huvitavama kui tavaliste väikeste šokolaadide järgi. Formadore e-poes on populaarseimaks teedega advendikalender. Inimesed ei vali seda komplekti mitte ainult endale, vaid ka soojaks, armsaks kingituseks sugulastele või kolleegidele. Laste seas on üha populaarsemaks muutumas ka muud tüüpi advendikalendrid, näiteks mänguasjadega.

Aasta suurimateks pühadeks uuendatakse nõudekollektsiooni

Formadore on märganud, et enne pühi kasvab ka nõude, klaaside ja muu lauakatmiseks vajaliku müük, sest aasta kauneimaid pühi tahetakse vastu võtta kaunilt ja stiilselt. Seetõttu on e-poe valikus eksklusiivsed taldrikud, klaasid, serveerimisnõud ja söögiriistad. Kogu tootevalik peegeldab ka selle aasta trende.

Sel aastal on ülipopulaarsed rikkalikud, kalliskive meenutavad värvid: rubiinivärvi bordoopunased, safiirsinised ja smaragdrohelised klaasid. Kõige populaarsemad on 1920. aastate Gatsby stiilis lamedad šampanjaklaasid. Tõsi, kui varem valitsesid kristall ja tavaline klaas, siis tänavu on populaarseimad värvilisest klaasist Gatsby klaasid.

Need, kes soovivad oma serveerimisnõusid, kausse ja taldrikuid uuendada, tabavad sellel aastal kindlasti märki, kui valivad lauanõud, mis on kaunistatud kulla, hõbeda või teiste väärismetallide värvidega.

Kui aga särav luksus ja värvilised nõud ei meeldi, võid valida ka minimalismi, mis tänavu samuti ostjate südameid vallutab. Kõige populaarsemate minimalistlike toodete hulgas on nõud ja sisustusdetailid, mis on tumedates, maalähedastes värvitoonides või isegi tsemendi värvi.

Dekooritrendides on valitsejateks paber ja sära

Need, kes soovivad oma kodu jõuludeks eriti moekalt sisustada, peaksid otsima kaht pealtnäha kokkusobimatut asja: loomulikkust ja luksuse sära. Jätkusuutlikkuse ja ökoloogia tähtsuse tõttu on selle aasta populaarseimad jõulukaunistused tihti paberist. Need võivad olla kuuseehted või traditsioonilist jõulupärga asendavad lauakaunistused.

Küll aga käib nendega käsikäes teine trend – kõik, mis hiilgab. Selleks võivad olla nii kuldsed pähklitangid kui ka säravad jõulupuu ladvaehted. Samuti on sellel aastal taas moes luksuslikud, klaasist kuuseehted, mis on kindlasti elegantsi kehastuseks. Tõsi, mitte tingimata pole vaja valida klassikalisi klaaskuule. Selle aasta ühed populaarseimad klaasist kuuseehted on erksavärviliste puuviljade kujuga.

Kingi midagi, mida inimene tõepoolest kasutab

Seevastu jõulukinke valides on parem mitte lähtuda trendidest, vaid oma sugulaste või sõprade soovidest ja huvidest. Nii võib kindel olla, et saajal on nendest tõepoolest kasu. Mõtle, mis on tõeliselt oluline sellele inimesele, kellele Sa kingituse teed.

Kui talle meeldib väga süüa teha ja sõpradega kodus aega veeta, võid talle kinkida kena stiilse kruusi, serveerimistaldriku või isegi terve nõudekomplekti. Ja kui talle meeldib väga oma kodu kaunistada ja hooldada, võid kinkida mõne erilise lillepoti, vaasi või raamatuhoidiku. Neid leiad kergesti Formadore e-poest.

Pole saladus, et elektroonika on üks parimaid kingitusi. Seega, kui oled valmis jõulukingi peale rohkem raha kulutama, võid oma kallimat üllatada uue luksusliku blenderi, mahlapressi või kohvimasinaga.

Kui otsid kingitust aga kolleegile, siis tabad märki millegagi, mis aitab külmadel talveõhtutel kodu hubasemaks teha – näiteks sobib kodulõhnastaja või huvitava disainiga küünal, mis võib saada ka suurepäraseks dekoratiivseks detailiks.

Loodusesõpradele meeldib aga ennekõike mõni säästlik kingitus nagu korduvkasutatav kott, metallist veepudel või termostass, mis tuleb talvistel jalutuskäikudel kindlasti kasuks.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles