ŠAŠLÕKID ⟩ Selle suve grillihitid

Copy
Enn Tobreluts
Enn Tobreluts Foto: Egon Ligi / Saarte Hääl

Selle suve kõige grillimad suvetooted tulevad Saaremaa Lihatööstusest. Koos grillmeistri Enn Tobrelutsuga valmisid maitsvaid ja põnevad suvetooteid. Tooted on kõik E621 vabad, naturaalsed, koduse maitse ja vähese soolaga.

Enn Tobrelutsu BBQ ja Eesti Grilliliit soovitavad!

Foto: Saaremaa Lihatööstus

"SAARE KLASSIKA ŠAŠLÕKK seakaelakarbonaadist"

Mönusalt klassikaline šašlõkk seakaelakarbonaadist. Ilmselt Eesti parim!

Foto: Saaremaa Lihatööstus

"TÜRGIPÄRASE JOGURTIGA ŠAŠLÕKK seakaelakarbonaadist"

Türgipärase jogurtiga maitsestatud šašlõkk seakaelakarbonaadist. Mönusalt hõrk ja pehme liha.

Foto: Saaremaa Lihatööstus

"SAARE MÄGILASE ŠAŠLÕKILIHA seakaelakarbonaadist"

Kaukaasia mägilaste stiilis maitsestatud šašlõkk hellalt kobestatud seakaelakarbonaadist. Ehtne ja originaalne!

Foto: Saaremaa Lihatööstus

"TALLELIHA & PEEKONIGA ŠAŠLÕKK"

Uus Meremaa tallelihast ja eestimaisest läbikasvanud triibulihast valmistatud šašlõkk. Ideaalne maitsekooslus! Talleliha 51%, peekon 34%.

Enn Tobreluts
Enn Tobreluts Foto: Egon Ligi / Saarte Hääl

Enn Tobrelutsu grillinipp: Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Puidust šašlõkivardaid leota enne grillimist ca 10 minutit vees. Selleks, et küpse liha tuleks hästi varraste küljest lahti, määri vardaid enne grillimist toiduõliga. Suru lihatükid vardas kergelt üksteise vastu, et need ei hakkaks varda keeramisel pöörlema. Hea kui kasutad kandilise laiema või kolmnurk ristlõikega metallvardaid. Söed on grillimiseks valmis, kui saad hoida kätt hõõguvate süte kohal ca 4 sekundit. Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Pruunista liha kõrgel kuumusel igast küljest, seejärel tõsta liha grillil vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Liha pööramiseks kasuta grilltange, mitte kahvlit!

Copy
Tagasi üles