Saaremaa Lihatööstuse tooted osalevad Oma Maitse Lemmik 2022 konkursil

Saarte Hääl
Copy
Külmsuitsu veiseliha.
Külmsuitsu veiseliha. Foto: Saaremaa Lihatööstus

Saaremaa Lihatööstuse tooted osalevad toiduajakirja Oma Maitse lemmiku valimisel. Konkursiga soovib Oma Maitse esile tõsta ja tunnustada põnevaid ja tervislikke tooteid, mis rikastavad eestlaste toidulauda. Parimad pärjatakse "Oma Maitse LEMMIK 2022" märgisega, mis aitab inimestel toidukauplustes paremaid valikuid teha.

Saaremaa Lihatööstuse toodetest jõudsid finaali ja osalevad Oma Maitse rahvalemmiku valimisel:

  • Kuumsuitsu delikatess seasisefilee ~500 g (parima külma lihatoote kategoorias)
  • Külmsuitsu veiseliha 80 g (parima külma lihatoote kategoorias)
  • Örnsuitsu kanafilee ~300 g (parima külma lihatoote kategoorias)
  • Grill-liha apelsini-sinepimarinaadis 500 g (parima sooja lihatoote kategoorias)

Saaremaa Lihatööstuse tootevalikut konkursil võib iseloomustada kui "midagi igale maitsele".

Foto: Saaremaa Lihatööstus

Kuumsuitsu delikatess sisefilee on väga hea suupiste, mis sobib imehästi nii võileivale, snäkilauale kui ka erinevatesse retseptidesse.

Saaremaa külmsuitsu veiseliha on iga pidulaua ehe. Toode kannab Eesti Tunnustatud Toidu ehk Pääsukese märki ning on valitud 2017. aastal Tallinna toidumessil parimaks üllatustooteks.

Linnulihatoodete nõudlus turul järjest kasvab ja Saaremaa Lihatööstus on tarbija soovidele vastu tulles toonud lettidele mitmeid linnulihatooteid. Üks neist on mahlane örnsuitsu kanafilee, mis on suurepärane kasutamiseks salatites, pastas, võileival ja suupistelaual. Sobib hästi nii rannahooajaks valmistujatele kui ka fitnessiga tegelejatele, kuna on väherasvane ja sisaldab palju valku.

Läheneva suvehooaja krooniks sobib grillisõpradele kindlasti Saaremaa grill-liha apelsini-sinepimarinaadis, mille mõnusale pehmele struktuurile lisab särtsu klassikaline Põltsamaa kange sinep.

Oma Maitse finalistid osalevad rahvahääletusel www.omamaitse.ee/lemmik kampaanialehel 18.04–30.04.2022. Mine kampaanialehele ja anna hääl oma lemmikule!

Hääletamisel tuleb oma hääl anda igas kategoorias. Saaremaa Lihatööstuse toodetest osaleb grill-liha apelsini-sinepimarinaadis kategoorias PARIM SOE LIHATOODE ning külmsuitsu veiseliha, örnsuitsu kanafilee ja kuumsuitsu delikatess sisefilee kategoorias PARIM KÜLM LIHATOODE.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles