JOOGIVEE KVALITEET VALMISTAB MURET?

Saarte Hääl
Copy
Naine joob vett.
Naine joob vett. Foto: www.freepik.com

​Permaster Sanuse süsinikplokkfilter hoiab eemale selle, mis joogivette ei kuulu ning mida palja silmaga ei näe. Tänu unikaalselt töödeldud aktiivsöele on filtril ülikõrge imamisvõime ja see seob suure osa vees leiduvatest saasteainetest nagu coli-bakter, pestitsiidid, herbitsiidid, raskmetallid ja kloori ning ravimijäägid. Samuti aitab ära hoida mikroobide tekke joogivees. Parandades märgatavalt vee maitset, lõhna ja värvust, on see heaks alternatiiviks kulukale pudeliveele, millel on suured negatiivsed mõjud meie keskkonnale.

Ühe filtrielemendiga on võimalik töödelda kuni 10 000 liitrit vett, seega on see majanduslikult igal juhul mõistlik investeering. Alles jäävad aga tervisele kasulikud mineraalid nagu kaltsium ja magneesium. Toote suureks eeliseks on see, et sõltumata sisendvee mikrobioloogiliste või kloorinäitajate vaheldumisest annab filter alati joogiveeks kõlbuliku kvaliteetse vee ning inimene ise ei pea selle pärast muretsema.

Omadused:

  • Filtreerib veest välja kõik soovimatud saasteained (sh coli-bakter ja mikroplast) ja kloori (kemikaalide jäägid)
  • Väiksed mõõtmed – filter mahub valamu alla köögikappi
  • Lihtne paigaldada ja hooldada
  • Hea alternatiiv pudelivee ostmisele
Foto: Schöttli

Permaster Sanuse komplekti hind: 199 € + km.

Eraldi toimiva lisana on võimalik juurde soetada kuldkattega vitaliseeriv seade Permagold, mis annab kraaniveele allikavee omadused ja kvaliteedi, tänu millele on vesi maitsev ja struktuurselt sarnane looduslikule allikaveele.

Foto: Schöttli
Foto: Schöttli

Permagoldi hind on 149 € + km. 

Lisaks pakume spetsiaalseid kolmeharulisi ühe avausega Permaquelli segisteid, kust saate ühe käepideme abil valida külma, sooja või töödeldud vee vahel.

Foto: Schöttli

Segisti hind on 199 € + km

Kogu lahenduse hind 547 € + km.

Lisainfo saamiseks võta julgelt ühendust Schöttli Keskkonnatehnika spetsialistidega numbril +372 670 6873 või e-posti aadressil info@schottli.ee.

Copy
Tagasi üles