Koera motiveerimine söötmise kaudu Koeratoitude kasutamise eelised treeningu ajal

Saarte Hääl
Copy
Foto: Fera.ee

​​Kas olete kunagi olnud pettunud, kui olete püüdnud oma koera treenida? Kas teil on raske hoida oma lemmiklooma treeningu ajal keskendunud ja kaasatud? Kui teil on raskusi oma koera motiveerimisega, võib olla aeg kaaluda koeratoidu kasutamist treeningu ajal preemiaks.

Selles artiklis arutame, millised on koeratoidu kasutamise eelised motivaatorina treeningu ajal, anname nõuandeid õige toidu valimiseks oma lemmikloomale, tutvustame toiduportsjonite kontrollimise parimaid tavasid ja koeratoidu lemmikloomapoest ostmise eeliseid. Pärast selle artikli lugemist on teil vajalikud teadmised, et valida oma lemmikloomale parim koeratoit ja saada tema treeningutest kõige rohkem kasu.

Mis motiveerib teie koera?

Treenimise puhul on motivatsioon võtmetähtsusega. Peate leidma midagi, millega teie lemmikloom soovib töötada, et hoida teda pühendununa ja keskendununa. Te olete võib-olla juba proovinud kasutada mänguasju, maiuspalasid ja suulist kiitust oma lemmiklooma motiveerimiseks, kuid te ei pruugi olla kaalunud koeratoidu kasutamist preemiaks.

Koeratoit võib olla tõhus preemia treenimiseks, sest see on midagi, mida teie lemmikloom juba tunneb ja naudib. Koerad on loomupäraselt toiduga motiveeritud ja töötavad toidu nimel sageli rohkem kui muude preemiate eest.

Koeratoidu kasutamise eelised treeningu ajal

Koeratoidu kasutamine treeningu ajal preemiaks võib teie koerale tuua mitmeid eeliseid. Esiteks võib see aidata tal keskenduda ja teda kaasata.

Teiseks võib see aidata tugevdada head käitumist. Kui teie lemmiklooma premeeritakse toiduga selle eest, et ta teeb midagi hästi, kordab ta seda käitumist suurema tõenäosusega ka tulevikus. Ja lõpuks võib see aidata luua teie ja teie kutsika vahel tugeva sideme. Kui teie kutsikas teab, et toit on tasu hea käitumise eest, usaldab ja austab ta teid tõenäolisemalt.

Õige koeratoidu valimine

On mõned asjad, mida peaksite arvesse võtma. Esiteks peate veenduma, et valitud koeratoit sobib teie lemmiklooma vanuse, suuruse ja tema aktiivsuse tasemega. Samuti peate veenduma, et toit on valmistatud kvaliteetsetest koostisosadest ning ei sisalda kunstlikke värv-, maitse- ega säilitusaineid.

Koeratoit peab olema tasakaalustatud ja sisaldama kõiki olulisi vitamiine ja mineraalaineid, mida teie lemmikloom vajab oma tervise säilitamiseks. Lemmikloomapoes fera.ee töötavad spetsialistid, kes aitavad teil oma lemmikloomale õiget toitu valida.

Koeratoidu portsjonite kontrollimise tähtsus

Koerte toitmisel on väga oluline jälgida portsjonite õigsust. Liigne söötmine võib põhjustada koera ülekaalulisust, mis omakorda võib viia paljude terviseprobleemideni. Selleks, et teie koer saaks õiges koguses toitu, peaksite mõõtma tema toidukoguseid ja kinni pidama regulaarsest söötmisgraafikust.

Samuti on oluline, et teie lemmiklooma toidetaks iga päev samal ajal. See aitab teie lemmikloomal välja arendada regulaarse rutiini ja võimaldab tal harjuda söömisega ühel ja samal ajal.

Kasulik on osta koeratoitu lemmikloomapoest

Koeratoidu lemmikloomapoest ostmisel on mitmeid eeliseid. Esiteks on teil juurdepääs laiale valikule spetsiaalselt koertele mõeldud toitudele, maiuspaladele ja muudele toodetele. See võib muuta õige toidu leidmise lemmikloomale teie jaoks lihtsamaks.

Teiseks saate nõu kogenud töötajatelt. Lemmikloomapoe töötajad on kogenud paljude lemmikloomadega seotud probleemidega tegelemisel ja võivad aidata teil leida oma lemmikloomale sobivat toitu. Ja lõpuks, te toetate Poola ettevõtet. Lemmikloomapoest ostes aitate toetada kohalikku majandust.

Näpunäiteid, kuidas koeratoidust treenimise ajal kõige rohkem kasu saada

Siin on mõned nõuanded, mida saate kasutada, et saada oma koera treenimisest kõige rohkem kasu. Esiteks veenduge, et kasutate oma lemmiklooma jaoks õiget toitu. Veenduge, et valitud toit vastab teie lemmiklooma vanusele, suurusele ja aktiivsusele.

Teiseks veenduge, et kontrollite portsjonite suurust. Koera liigne söötmine võib põhjustada tema ülekaalulisust ja muid terviseprobleeme. Lõpuks veenduge, et tutvustate uut toitu koerale aeglaselt. See annab teie lemmikloomale aega uue toiduga harjuda ja väldib tal kõhuhäireid.

Kokkuvõte

Koera söötmine võib olla suurepärane võimalus teda treeningu ajal motiveerida. Koeratoit võib olla tõhus preemia treeningu eest, sest see on midagi, millega teie koer on juba tuttav ja mida ta naudib. Kui valite oma lemmikloomale sobivat toitu, veenduge, et see sobib tema vanuse, suuruse ja aktiivsuse tasemega. Ärge unustage ka portsjonite kontrollimist ja uute toitude aeglast tutvustamist. Lemmikloomapoes on teil juurdepääs laiale toiduvalikule, saate nõu asjatundlikelt töötajatelt ja toetate kohalikku majandust. Neid näpunäiteid järgides saate oma lemmiklooma toidust ja treeningutest kõige rohkem kasu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles