Lidl söuab Saaremaale ning ootab sind oma tiimi!

Lidl Eesti
Copy
Foto: Lidl

Lidl on tänaseks Eestis avanud juba 13 poodi. Värske tulijana oleme lühikese aja jooksul võitnud paljude klientide ja töötajate poolehoiu. Iga meie tegevuse keskmes on töötaja heaolu ning peame väga oluliseks pakkuda nii motiveerivaid hüvesid, kuid ka mõnusat töökultuuri ja head ettevõtte sisekliimat. Hetkel otsime uhiuude Saaremaa Lidli poemeeskonda vahetusevanemaid. Loe lähemalt, milline on Lidl tööandjana ja kuidas Lidlis töö kulgeb ning kandideeri julgelt meie tiimi!

Lidlis toetame üksteist

Enne tööle asumist läbivad nii poetöötajad kui juhid põhjaliku väljaõppe. Iga päev võid arvestada, et poe juhtkond on kogu vahetuse vältel töötajate kõrval. Meie põhimõte on juhtida läbi eeskuju – tiim on ühtne ja meeskonnatöö on kõige alus. Üks põhjustest, miks inimestele meeldib meie juures töötada, on suurepärased kolleegid ja juhid, kes on igas olukorras toeks.

Hoolime töötajate tervisest ja heaolust

Lidlis on välja töötatud laialdane hüvede programm, mis panustab igakülgselt töötajate tervisesse. Pakume kõikidele töötajatele täiendavat tervisekindlustust, mis katab muuhulgas hambaravi, eriarstivisiidi, prillide ostu ning mitmeid teisi teenuseid. Haigestumise korral maksame haigushüvitist alates teisest haigestumise päevast. Lisaks eelnevale saavad kõik meie töötajad sporditoetust Stebby keskkonna kaudu.

Peame äärmiselt oluliseks ka vaimset heaolu, seetõttu pakume töötajatele tasuta konfidentsiaalset nõustamisteenust, kus töötajad ja nende pereliikmed saavad küsida nõu näiteks psühholoogilistes, finants- või juriidilistes küsimustes.

Stabiiline ja mitmekülgne töö

Dünaamilise töö ja õigete töövõtetega sujub tööpäev alati hästi ning toetava meeskonnaga saavad kõik ülesanded lahendatud. Meie töötajad hindavad, et nende tööpäev möödub hoogsalt tänu efektiivsele ja tempokale tööjaotusele, mis muuhulgas hoiab meid kõiki tippvormis.

Lidli poes toimub töö kahes vahetuses. Tänu sellele on pool päevast alati vaba. Töö- ja eraelu tasakaalu toetamiseks võtame graafiku tegemisel arvesse töötajate soove. Samuti on igale töötajale garanteeritud kaks järjestikust vaba päeva.

Panustame meeskonna arengusse

Iga-aastaselt toimub Lidlis talendijuhtimise arenguprogramm, mille raames arutatakse ka vahetusevanemate eelmisel aastal tehtud tööd ning püstitatakse töötajale isiklikud eesmärgid järgnevaks aastaks. Talendijuhtimise programm annab hea võimaluse töötajaid tunnustada ning leida üles talendid, kes soovivad karjääris astuda järgmisi samme. Samuti on ka poetöötajatele pidev tagasisidestamine juhi poolt ning korralik katseajalõpu vestlus. Toetame ettevõttesisest arengut ning kui töötajal on soovi ja tahtmist, siis jõuab Lidlis kindlasti kaugele.

Oleme tunnustatud tööandja

Tegutseme Lidlis järjepidevalt selle nimel, et meie töö keskmes oleks alati töötajate heaolu ja seda pingutust on märgatud ka tööturul. Aasta alguses tunnustati Lidlit rahvusvahelise Top Employer sertifikaadiga, mis näitab, et hoiame ja väärtustame oma töötajaid. Sertifikaati väljastab rahvusvaheline Top Employer Institute, hinnates programmis osalevaid ettevõtteid ulatusliku personalivaldkonna uuringu põhjal, mille teemade hulka kuuluvad muuhulgas töökeskkond, karjäärivõimalused, mitmekesisus, heaolu ja palju muud. Samuti saime ka hiljutises Instari atraktiivsete tööandjate uuringus 4. koha kogenud jaekaubanduse ning teeninduse töötajate hinnangul. Antud positsiooni saavutasime 294 ettevõtte seas.

Ainulaadne töökoht ootab

Kui sa otsid töökohta, kus areneda ja panustada ning kus töötajaid hinnatakse, siis kandideeri sinagi Lidli Kuressaare tiimi vahetusevanemaks. Alusta uut karjääri Eesti edumeelseimas ja kõrgeimat töötasu pakkuvas jaeketis! Vaata vahetusevanema tööpakkumist Lidli karjäärilehelt: karjaar.lidl.ee.

Copy
Tagasi üles