Kuressaare linnasüdames tegutsev tervisetoodete ettevõte liigub täiskäigul edasi!

Copy
Boost Yourself´i meeskond
Boost Yourself´i meeskond Foto: Pilleli Läets

"Kohati tundub, nagu oleks aasta 2020 kestnud kokku mitu aastat, aga hoog ei ole raugenud, vastupidi, on puhumas uued tuuled," ütlevad Boost Yourselfi asutajad Teet Torim ja Sven Nuum – üks mulk, teine saarlane – kui ühest suust.

Aasta 2020 tegi Boost Yourselfile aegade parima tulemuse

Selles üleilmses tervisekriisis võib tõdeda, et tervisetoidud ei ole enam pelgalt mööduv trend, vaid pigem vajadus.

Saaremaa tervisetoodete ettevõte Boost Yourself ütleb, et tänavune aasta on nende parim läbi aegade. "Kasv on üle 20% ja tundub, et liigub aina ülespoole. Peamiselt on seda tõusu vedanud uued tooted. Arendame tootmisruume ja hakkame tervisetoodete valdkonnas haarama senisest palju laiemat pilti,“ kommenteerib ettevõtte tegevjuht Teet Torim põgusalt uue aasta plaane.

Boost Yourselfi toodete tähtsaim koostisosa – Saaremaa hing

Ettevõte ootas pikisilmi oma uusi ruume Saaremaa südames, Kuressaares. Kui varem oli nende käes pool mõisniku linnamajast, siis aastal 2021 kannab terve maja Boost Yourselfi silti. Plaan on investeerida tootmisse ja laiendada tootevalikut.  

"Omanikuga koostöös oleme välja ehitamas tervet maja meie tootmise jaoks. Saime kätte uued ruumid ja ka teine osa läks töösse. Me ei näe hetkel oma tootmist mitte kusagil mujal kui Kuressaares. Siin ettevõte sündis ja siin ta suureks kasvab. Ükski tundmatus tehases toodetud tervisetoode ei konkureeri selle hoole ja armastusega, millega meie tooted siin 250-aastase ajalooga mõisnikumajas pakki pannakse," ütleb tegevjuht Teet.

Boost Yourself´i asutajad Teet Torim ja Sven Nuum
Boost Yourself´i asutajad Teet Torim ja Sven Nuum Foto: Boost Yourself

Kuhu edasi?

Smuutid jäävad asutajate Teet Torimi ja Sven Nuumi sõnul alati nende sünnilooks ja suureks armastuseks, aga nad on teekonnal, et arendada ettevõtet edasi ja muuta tooted ka lihtsamini tarbitavaks. Esimese sammuna lisatakse smuutide kuurina kasutavate toodete ehk kuuritoodete kõrvale tootevalikusse uued veega tarbitavad igapäevatooted.  

Esimene veega tarbitav toode on juba toonud positiivset tagasisidet

Foto: Boost Yourself

"Meie tervisetooted on läbi aegade lahendanud erinevaid murekohti – olgu selleks aeglane ainevahetus, nõrgenenud immuunsus, pidev näksimise vajadus, madal energiatase, väsimus ja üleüldine raske olek ja jõuetus. Ka tuhmunud nahk, kortsud ja haprad küüned. Selle tarbeks tõime eelmisel aastal turule esimese veega tarbitava toote, milleks oli kollageenisegu. Tänaseks on see toode meie esikolmikus. Tagasisidena kuulsime üha enam, et äkki võiksime teha midagi ka kangele seljale, valutavatele liigestele ja naksuvatele põlvedele. Mõeldud – tehtud," selgitas Teet Torim. Selle aasta algusest on liigeste kollageen saadaval. Toodet anti testida esimestele huvilistele, vanuses 45–80 ja tagasiside oli positiivne. Üks naksakas naisterahvas kiitis koguni suuremat pilti ja kirjutas: "Põlvede naksumise kadumisega haihtus ka paha tuju, sest nüüd saan rahvatantsus jälle sõbrannasid näha."

Söögilaua igapäevane toiteväärtus on muutunud

Tervisetoidu turg on igasuguste heade asjadega üle ujutatud kindlal põhjusel – nõudlust on. Suurte tehaste, toidu tundmatu päritolu ja poolfabrikaatide tõttu ei saa me tarbijatena enam oma toitu usaldada. Kindlasti ei saa me kätte kõike vajalikke toitaineid, vitamiine ja mineraale, et terve, elujõuline ja ergas püsida. Nii aitavad erinevad tervisetoidud seda vahet kompenseerida.

Näiteks on vajalik liigeste jaoks kollageeni lisaks tarvitada. Keha lihtsalt ei tooda alati piisavalt seda liimi, mis meie liigeseid, hambaid, lihaseid koos hoiab – nii hakkavad tekkima kortsud, naksuvad liigesed, seljavalud ja raskendatud liikumine. Asi siis enda heaolu nimel päevas üks lusikatäis tervist sisse võtta!  

Ettevõtte asutajad Teet ja Sven ise ütlevad, et nad on otse Kuressaare linnasüdamest inimestele juba 2,1 miljonit lusikatäit tervist välja jaganud ega kavatsegi enam peatuda.

Ikka vähemalt kümne miljoni lusikani välja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles